Nordjysk Stafet - H50/D - Kort CACaA (25/05/2017)
Category: Konkurrence
Map/area: Rold Vælderskov
Distance: 4.73 km
Time: 55:26
Hide comments (5)
BS : Det genåbner den gamle diskussion om, om startposten er tvungen. Jeg mener nej, men reglementet er vist tavst herom.
Ann : Der var MANGE, der smuttede til højre før start posten. Hvis den ikke er tvungen, så tjener den til hvad?
Susanne: Har ingen anelse. Jeg har aldrig hørt at startposten er tvungen. Altså bortset fra når den er udstyret med en "dims" :)
Jeg har altid forstået det sådan, at når/hvis man rykker start"posten" frem, er det fordi der ikke er noget definerbart på det sted man løber ud fra ... men det er der jo her?!
Finn: Startposten skal passeres, hvis den er fremskudt bør der være snitzlet hen til den, og helst dobbelt kontinuerligt. Fremskudt startpost benyttes for at skjule startende løbers vejvalg, for de ventende løbere i startområdet/boxen. Det benyttes oftest ved DM-løb og andre store løb eks. Understedsprinten. I årets Understedsprint var der en løber, der kravled under snitzlingen, vedkommende blev naturligvis DSQ.
Meningen med en startpost er at definere et punkt, så løberen nøjagtig ved, hvor han er.
Peter A : Orientering er en idræt, hvor deltagerne ud fra indtegninger på kortet skal opsøge et an¬tal afmærkede poster i terrænet på deres vej fra start til mål. Er rækkefølgen af posterne angivet, skal denne følges
Post new comment
Save
 
Nordjysk Stafet - H50/D - Kort CACaA (25/05/2017) Nordjysk Stafet - H50/D - Kort CACaA (25/05/2017)