Nyhedsbrev uge 51

Så er der endelig et nyhedsbrev, der var lige nogle opfølgningspunkter inden det kunne udsendes:-)

Julefreden nærmer sig, corona eller ej, og det afspejler sig også i tilbuddene for denne uge - faktisk er der kun 2, og som det fremgår nedenfor ligger de oven i købet samme dag. Klubberne mod syd har lukket ned for Jul. Julefreden var er typisk ikke så længe og normalt kalder o-skoene allerede igen kort efter jul, så man tage det årlige slagsmål med julesulen, Sådan vil det nok også være i år.

Ugens træninger & løb i Nordjylland

Uge 51
Dag Kl. Hvad Hjemme Ude Åbne løb
Torsdag 17:00 Gymnastik/ B&U træning Muldbjergskolen/ Tversted
Søndag

B&U træning:

Der er en sidste træning inden jul, og som aftalt mødes vi ved hytten tæt på den store P-plads for enden af Plantørvej.

Ugens træning vil blive en højintensiv familie stafet.

Vi afslutter med en udendørs serveret omgang varm risengrød. Husk eget bestik og skål:-)

Gymnastik:

Der er ligeledes en sidste træning inden jul. Der vil komme opslag på hjemmesiden med praktiske informationer, herunder tilmelding.

Se mere: OK Vendelboerne

Åbne løb & kurser med tilmelding via o-service:

Hvornår Kreds Arrangement Skov Aktivitet Deadline
16-dec DOF Spørgetime om Eliteplan 2021-2024 Spørgetime om Eliteplan 202... 15-dec
05-jan DOF DOF Akademiet 2021   Rekruttering med motionsori... 01-jan
06-jan DOF DOF Akademiet 2021   O-service for menige 01-jan
12-jan DOF DOF Akademiet 2021   O-service for arrangører 07-jan
18-jan DOF DOF Akademiet 2021   Den gode pressemeddelelse 13-jan
19-jan DOF DOF Akademiet 2021   O-service for klubadmin. 14-jan
26-jan DOF DOF Akademiet 2021   O-service arrangementer og ... 21-jan

Løbstilmelder er Allan Reiche - har du spørgsmål til løb/klasser mv. send gerne en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

SvarVideresend

moed os paa facebook