Ugebrev uge 21

Godaften gæve Vendelboere,

Det går så småt fremad, og der er udsigt til snarlige o-konkurrencer, efter nogle retningslinjer DOF har udgivet nu, og som indtil September sætter rammerne, men det bliver muligt, og det er trods alt et stort fremskridt. Nu må vi se hvem, der så kan/tør starte, men eksempelvis Vestjysk 2-dages har erklæret der bliver løb. Her kan hverken ulve eller virus holde dem ude af skoven:-)

Ugens træninger & løb i Nordjylland:

Uge 21
Dag Tid Hvad Hjemme Ude Åbne løb
Tirsdag 17-19 B&U egen træning Lilleheden Klitplantage
Torsdag 09:30-12 VM i stafetorientering Tislum Bakker
Søndag

OK Vendelboerne selv- træning

Torsdag 21. maj mellem 09:30-12:00

VM i stafetorientering eller Vendelbo Mesterskaberne i egen træning, forklædt som stafet i egen valgt form. Læs Kjelds udførlige instruktion på hjemmesiden hvor man også tilmelder sig.

B&U træning

Denne uges træning er i Lilleheden Klitplantage. Emnet er vejvalgstest og øvelsen gennemføres som angivet instruktionen 2 og 2. Instruktionen udgives sammen med opls

Der er to startsteder og Familien Lyhne og Birket Nyholm og Haugsted starter ved A - resten ved B (der vil stå en kasse med kort ved hvert startsted.

Andre klubbers træningsløb:

Efter samme princip gennemfører Aalborg & Rold Skov OK egen træninger også for ude fra kommende. Læs reglerne og find kort på deres hjemmesider

Rold Skov OK

Aalborg Orienteringsklub

___________________________________

Åbne løb & kurser med tilmelding via o-service - næste 14 dage:

Det første aktuelle løb Sprint i Thisted 20/6, men lad os se...

Løbstilmelder er Allan Reiche - har du spørgsmål til løb/klasser mv. send gerne en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Område med vedhæftede filer