Nyhedsbrev uge 22 2023

God Pinse til jer alle, men selvom det er helligdag, så skal i ikke snydes for et nyhedsbrev.

Der er atter gang i aktiviteterne i klubben og i den kommende uge er der igen flere muligheder for at få rørt benene og trænet ens o-teknik. I den kommende weekend er der DM sprint weekend med alm. sprint lørdag og sprintstafet søndag - begge dele på Djursland. Den ordinære tilmelding er lukket, men der er stadig mulighed for eftertilmelding. Der er 6 OK Vendelboer til start, hvoraf de 4 er fra klubbens ungdomsafdeling fra H12 til D18☺. Klubben har desværre ikke nogle hold til start på stafetten, da der ikke lige er en sammensætning, der ville kunne lade sig gøre på dagen (mix af både køn og klasser) 

Ellers nærmer vi os med hastige skridt sommeren, og husk derfor både tilmelding til Vikingedyst i Sønderjylland 30/6 til 2/7 (lige nu er der 4 Vendelboer til start) og Skawdyst på hjemmebane i det nordjyske 12/7 til 15/7 (lige nu 5 Vendelboer på listen).

Læs mere

Findveji Uggerby den 14. maj

Kom og prøv sjov motion i det fri

Facebook bannere Find Vej Dage 202311Skal familien lidt mere ud sammen? Nu har I chancen, når Orienteringsklubben Vendelboerne slår dørene op for nysgerrige, natur- og motionsglade børn og voksne, som er klar til at prøve kræfter med en ny udfordring.

Frisk luft, bevægelse, naturoplevelser og en udfordring til hovedet er ingredienserne i orienteringsløb. Når I skal finde vej gennem i skoven gælder det om undervejs at finde de rigtige poster i den rigtige rækkefølge. Det er nærmest som en skattejagt!

I Orienteringsklubben Vendelboerne står vi klar til at tage imod jer søndag den 14. maj, når vi inviterer til Findvej i Uggerby Klitplantage. Vi giver en introduktion til, hvordan I læser kortet. Om I løber eller går, er ikke afgørende. Men I skal være iklædt praktisk tøj og fodtøj.

Mødestedet er Tolstrupvej ved Uggerby Bjergelavs Bådehus den 14. maj kl. 09.30-10.30. Det koster gratis at deltage, I skal blot møde op, så får I efter instruktionen et kort og låner et kompas.

Skulle I blive bidt af sporten, har vi klubtræning hver tirsdag, hvor I selvfølgelig også er meget velkomne!

For mere information, besøg OK-vendelboerne.dk