Generalforsamlingen 19 januar 2023

Beretningen og bestyrelsens konstituering er nu på hjemmesiden

Klubløb søndag 5 feb. i Tornby Klitplantage

Start er på/ved Købstedvej/Dalgårdsvej, afmærkning på Hovedvejen i Tornby ved Købstedvej

Du kan starte mellem 09.30 og 10.30

Bane 1 svær lang:        6,1 km – 17 poster

Bane 2 svær, halvlang: 4,7 km – 13 poster

Bane 3 svær kort:         3,5 km – 12 poster

Bane 4 mellemsvær:    3,5 km – 10 poster

Bane 5 let:                    2,9 km – 9 poster

Tilmeld dig senest 3 Februar kl 12.00

Nyhedsbrev uge 5 2023

Vi har taget endnu et skridt mod sæsonstarten i Svinkløv, og der atter godt gang i aktiviteterne og der næsten fuld kalender. I dag var der også atter +30 løbere i Uggerby til klubbens træning, så det er en god start på året. I den kommende uge, er der både B&U, klubtræning og gymnastik i OK Vendelboernes regi, og der er også klubtræning hos vores nærmeste sydlige naboer. Der er derfor rig mulighed for at få løbet både sko og form til inden NJ2D. Skulle man have mod på en "fremmed" skov på søndag, så er der også Vinter langdistance i Rold Hesselholt, så mulighederne er næsten utallige.

B&U familierne har idag fået oplægget til træningen (om tirsdagen) i H1 2023. Vi har en del familier i klubben, som ikke er med her, men vi vil meget gerne hjælpe jer godt i gang med orienteringen - bare til orientering:-)

Den nye friske løbssæson byder også på en masse spændende løb. Husk blandt andet:

• NJ2D 11.-12. marts i Svinkløv
  • Påskeløb 6.-8. April ved Viborg - her skal man også være opmærksom på overnatning, hvor der ikke er mange værelser tilbage blandt klubbens fælles sted ved Stoholm
  • DM Ultralang 23/4 Hoverdal Plantage
  • Divisionsmatch 7/5 Silkeborg Sønderskov
Read more: %s

Bookning af værelser til påskeløb 2023

Se og book ledige værelser til påskeløbene

Påskeløb 2023

Påskeløb Værelser booking/tilmelding:

Se endelig på https://stoholmfritid.dk hvor vi har overnatning