Nyhedsbrev uge 39 2023

Så står den på oprykningsmatch den 15/10 i Marselisborgskovene ved Århus. Det blev i dag til en sikker 2. plads i matchen - og et snævert nederlag til Århus 19000´orientering, men da vi er bedst indbyrdes, så vinder vi alligevel 3. division samlet set.
Det blev til mange fine løb i Barrit Sønderskov. Ungdomsløberne gjorde næsten rent bord i deres klasser, men helt generelt en fin indsats fra alle, og alle gav som forventet point.
Top placeringerne blev:
1. plads:
Katrine Lyhne Kristiansen (D20B); Mathias Reiche Sørensen (H14); Philip Aarnio (H16); Ole Thomsen (H80)
 
2. plads:
Daniel Haff (begynder); Rikke Petersen (D45B); Henrik Haff (H-let); Noah Aarnio (H14)
Læs mere

Findveji Uggerby den 14. maj

Kom og prøv sjov motion i det fri

Facebook bannere Find Vej Dage 202311Skal familien lidt mere ud sammen? Nu har I chancen, når Orienteringsklubben Vendelboerne slår dørene op for nysgerrige, natur- og motionsglade børn og voksne, som er klar til at prøve kræfter med en ny udfordring.

Frisk luft, bevægelse, naturoplevelser og en udfordring til hovedet er ingredienserne i orienteringsløb. Når I skal finde vej gennem i skoven gælder det om undervejs at finde de rigtige poster i den rigtige rækkefølge. Det er nærmest som en skattejagt!

I Orienteringsklubben Vendelboerne står vi klar til at tage imod jer søndag den 14. maj, når vi inviterer til Findvej i Uggerby Klitplantage. Vi giver en introduktion til, hvordan I læser kortet. Om I løber eller går, er ikke afgørende. Men I skal være iklædt praktisk tøj og fodtøj.

Mødestedet er Tolstrupvej ved Uggerby Bjergelavs Bådehus den 14. maj kl. 09.30-10.30. Det koster gratis at deltage, I skal blot møde op, så får I efter instruktionen et kort og låner et kompas.

Skulle I blive bidt af sporten, har vi klubtræning hver tirsdag, hvor I selvfølgelig også er meget velkomne!

For mere information, besøg OK-vendelboerne.dk